ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі UA-2024-11-06-016692-a
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ'Ї, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДУБРИНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44069873
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, код 15110000-2 М'ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.
Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-11-06-016692-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 8200,00 грн. (вісім тисяч двісті гривень 00 копійок) з ПДВ. (Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі замовником проаналізовано ринок, посилаючись на загальнодоступну інформацію, зокрема здійснено аналіз роздрібних цін у найбільших супермаркетах Закарпатської області, враховано наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 зі змінами, а також проаналізовано офіційні статистичні дані Мінфіну (https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/). Інформація про аналіз цін додається.)
Розмір бюджетного призначення: 8200,00 грн. (вісім тисяч двісті гривень 00 копійок) відповідно до виділеної субвенції з державного бюджету на 2024 рік (Постанова №1145 від 04.10.2024 року.)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Замовник здійснює закупівлю цього виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.
При закупівлі м’яса замовником враховано та дотримано норм законодавчих актів, зокрема Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон про закупівлі) від 25.12.2015 № № 922-VIII, Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
Технічні та якісні характеристики товару повинні відповідати чинним нормативним актам (державним стандартам / технічним умовам / нормам). Якість товару повинна відповідати умовам / вимогам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії товару.
Кількість м’яса, що підлягає закупівлі, розраховано відповідно до потреб замовника та розраховано згідно затвердженого чотиритижневого меню.
Термін постачання — до 31.12.2024 р.
Упаковка товару повинна забезпечувати повне його збереження від всякого роду пошкоджень при транспортуванні. Транспортування повинно здійснюватись з дотриманням температурного режиму.
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі
№ |
Найменування |
Одиниці виміру |
Кількість (кг) |
Вид |
Умови поставки |
1
|
Філе куряче охолоджене, ДСТУ 3143
|
кг
|
35 |
Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена. Повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. В пакетах з термічної полімерної плівки, з маркуванням |
Спеціалізованим транспортом постачальника |
2 |
Стегно куряче охолоджене, ДСТУ 3143
|
кг |
15 |
Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена, без залишків пуху та пір’я. Повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. В пакетах з термічної полімерної плівки, з маркуванням |
3. Вимоги щодо якості предмет закупівлі:
- доставка замовленої продукції проводиться в Чорноголівський ліцей Дубриницької сільської ради, що знаходиться за адресою село Чорноголова, буд.324, зазначені в Тендерній документації у кількості та асортименті згідно із заявками уповноважених осіб Замовника дрібними партіям один раз на тиждень з 9.00 по 17.00 год;
- розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі;
- разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно- гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару;
- на весь товар при поставці надаються сертифікати якості та/або посвідчення виробника про санітарно-екологічні аналізи, тощо;
- усі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР(зі змінами), встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації ДСТУ, ГОСТ тощо та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання;
- товар має постачатися з терміном придатності не менше 90% загального терміну зберігання.
- маркування товарів повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»
- товар повинен бути спакований Постачальником в упаковці, яка відповідає характеру Товару такого виду. Упаковка повинна бути придатною для транспортування Товару і такою, що відповідає встановленим в Україні стандартам та/або технічним умовам і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, збереження від пошкоджень або знищення Товару під час транспортування, розвантаження та зберігання, зберігати смакові та якісні характеристики Товару. Постачальник несе всі ризики щодо втрати чи пошкодження Товару до дати прийняття Товару Замовником
2.1. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник зобов’язаний замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни.
2.2. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
2.3. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи: копія сертифікатів відповідності на товар або посвідчення про якість або висновку санітарно – епідеміологічної експертизи або ветеринарної довідки або іншого документу, що підтверджує якість товару (достатньо надати копії одного з вище вказаних документів).
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ'Ї, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДУБРИНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44069873
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, код 15110000-2 М'ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.
Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-11-06-016692-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 8200,00 грн. (вісім тисяч двісті гривень 00 копійок) з ПДВ. (Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі замовником проаналізовано ринок, посилаючись на загальнодоступну інформацію, зокрема здійснено аналіз роздрібних цін у найбільших супермаркетах Закарпатської області, враховано наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 зі змінами, а також проаналізовано офіційні статистичні дані Мінфіну (https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/). Інформація про аналіз цін додається.)
Розмір бюджетного призначення: 8200,00 грн. (вісім тисяч двісті гривень 00 копійок) відповідно до виділеної субвенції з державного бюджету на 2024 рік (Постанова №1145 від 04.10.2024 року.)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Замовник здійснює закупівлю цього виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.
При закупівлі м’яса замовником враховано та дотримано норм законодавчих актів, зокрема Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон про закупівлі) від 25.12.2015 № № 922-VIII, Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
Технічні та якісні характеристики товару повинні відповідати чинним нормативним актам (державним стандартам / технічним умовам / нормам). Якість товару повинна відповідати умовам / вимогам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії товару.
Кількість м’яса, що підлягає закупівлі, розраховано відповідно до потреб замовника та розраховано згідно затвердженого чотиритижневого меню.
Термін постачання — до 31.12.2024 р.
Упаковка товару повинна забезпечувати повне його збереження від всякого роду пошкоджень при транспортуванні. Транспортування повинно здійснюватись з дотриманням температурного режиму.
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі
№ |
Найменування |
Одиниці виміру |
Кількість (кг) |
Вид |
Умови поставки |
1
|
Філе куряче охолоджене, ДСТУ 3143
|
кг
|
35 |
Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена. Повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. В пакетах з термічної полімерної плівки, з маркуванням |
Спеціалізованим транспортом постачальника |
2 |
Стегно куряче охолоджене, ДСТУ 3143
|
кг |
15 |
Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена, без залишків пуху та пір’я. Повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. В пакетах з термічної полімерної плівки, з маркуванням |
3. Вимоги щодо якості предмет закупівлі:
- доставка замовленої продукції проводиться в Чорноголівський ліцей Дубриницької сільської ради, що знаходиться за адресою село Чорноголова, буд.324, зазначені в Тендерній документації у кількості та асортименті згідно із заявками уповноважених осіб Замовника дрібними партіям один раз на тиждень з 9.00 по 17.00 год;
- розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі;
- разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно- гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару;
- на весь товар при поставці надаються сертифікати якості та/або посвідчення виробника про санітарно-екологічні аналізи, тощо;
- усі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР(зі змінами), встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації ДСТУ, ГОСТ тощо та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання;
- товар має постачатися з терміном придатності не менше 90% загального терміну зберігання.
- маркування товарів повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»
- товар повинен бути спакований Постачальником в упаковці, яка відповідає характеру Товару такого виду. Упаковка повинна бути придатною для транспортування Товару і такою, що відповідає встановленим в Україні стандартам та/або технічним умовам і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, збереження від пошкоджень або знищення Товару під час транспортування, розвантаження та зберігання, зберігати смакові та якісні характеристики Товару. Постачальник несе всі ризики щодо втрати чи пошкодження Товару до дати прийняття Товару Замовником
2.1. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник зобов’язаний замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни.
2.2. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
2.3. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи: копія сертифікатів відповідності на товар або посвідчення про якість або висновку санітарно – епідеміологічної експертизи або ветеринарної довідки або іншого документу, що підтверджує якість товару (достатньо надати копії одного з вище вказаних документів).
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ'Ї, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДУБРИНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44069873
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, код 15110000-2 М'ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.
Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-11-06-016692-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 8200,00 грн. (вісім тисяч двісті гривень 00 копійок) з ПДВ. (Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі замовником проаналізовано ринок, посилаючись на загальнодоступну інформацію, зокрема здійснено аналіз роздрібних цін у найбільших супермаркетах Закарпатської області, враховано наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 зі змінами, а також проаналізовано офіційні статистичні дані Мінфіну (https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/). Інформація про аналіз цін додається.)
Розмір бюджетного призначення: 8200,00 грн. (вісім тисяч двісті гривень 00 копійок) відповідно до виділеної субвенції з державного бюджету на 2024 рік (Постанова №1145 від 04.10.2024 року.)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Замовник здійснює закупівлю цього виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.
При закупівлі м’яса замовником враховано та дотримано норм законодавчих актів, зокрема Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон про закупівлі) від 25.12.2015 № № 922-VIII, Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
Технічні та якісні характеристики товару повинні відповідати чинним нормативним актам (державним стандартам / технічним умовам / нормам). Якість товару повинна відповідати умовам / вимогам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії товару.
Кількість м’яса, що підлягає закупівлі, розраховано відповідно до потреб замовника та розраховано згідно затвердженого чотиритижневого меню.
Термін постачання — до 31.12.2024 р.
Упаковка товару повинна забезпечувати повне його збереження від всякого роду пошкоджень при транспортуванні. Транспортування повинно здійснюватись з дотриманням температурного режиму.
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі
№ |
Найменування |
Одиниці виміру |
Кількість (кг) |
Вид |
Умови поставки |
1
|
Філе куряче охолоджене, ДСТУ 3143
|
кг
|
35 |
Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена. Повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. В пакетах з термічної полімерної плівки, з маркуванням |
Спеціалізованим транспортом постачальника |
2 |
Стегно куряче охолоджене, ДСТУ 3143
|
кг |
15 |
Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена, без залишків пуху та пір’я. Повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. В пакетах з термічної полімерної плівки, з маркуванням |
3. Вимоги щодо якості предмет закупівлі:
- доставка замовленої продукції проводиться в Чорноголівський ліцей Дубриницької сільської ради, що знаходиться за адресою село Чорноголова, буд.324, зазначені в Тендерній документації у кількості та асортименті згідно із заявками уповноважених осіб Замовника дрібними партіям один раз на тиждень з 9.00 по 17.00 год;
- розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі;
- разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно- гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару;
- на весь товар при поставці надаються сертифікати якості та/або посвідчення виробника про санітарно-екологічні аналізи, тощо;
- усі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР(зі змінами), встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації ДСТУ, ГОСТ тощо та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання;
- товар має постачатися з терміном придатності не менше 90% загального терміну зберігання.
- маркування товарів повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»
- товар повинен бути спакований Постачальником в упаковці, яка відповідає характеру Товару такого виду. Упаковка повинна бути придатною для транспортування Товару і такою, що відповідає встановленим в Україні стандартам та/або технічним умовам і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, збереження від пошкоджень або знищення Товару під час транспортування, розвантаження та зберігання, зберігати смакові та якісні характеристики Товару. Постачальник несе всі ризики щодо втрати чи пошкодження Товару до дати прийняття Товару Замовником
2.1. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник зобов’язаний замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни.
2.2. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
2.3. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи: копія сертифікатів відповідності на товар або посвідчення про якість або висновку санітарно – епідеміологічної експертизи або ветеринарної довідки або іншого документу, що підтверджує якість товару (достатньо надати копії одного з вище вказаних документів).
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ'Ї, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДУБРИНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44069873
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, код 15110000-2 М'ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.
Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-11-06-016692-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 8200,00 грн. (вісім тисяч двісті гривень 00 копійок) з ПДВ. (Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі замовником проаналізовано ринок, посилаючись на загальнодоступну інформацію, зокрема здійснено аналіз роздрібних цін у найбільших супермаркетах Закарпатської області, враховано наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 зі змінами, а також проаналізовано офіційні статистичні дані Мінфіну (https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/). Інформація про аналіз цін додається.)
Розмір бюджетного призначення: 8200,00 грн. (вісім тисяч двісті гривень 00 копійок) відповідно до виділеної субвенції з державного бюджету на 2024 рік (Постанова №1145 від 04.10.2024 року.)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Замовник здійснює закупівлю цього виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.
При закупівлі м’яса замовником враховано та дотримано норм законодавчих актів, зокрема Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон про закупівлі) від 25.12.2015 № № 922-VIII, Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
Технічні та якісні характеристики товару повинні відповідати чинним нормативним актам (державним стандартам / технічним умовам / нормам). Якість товару повинна відповідати умовам / вимогам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії товару.
Кількість м’яса, що підлягає закупівлі, розраховано відповідно до потреб замовника та розраховано згідно затвердженого чотиритижневого меню.
Термін постачання — до 31.12.2024 р.
Упаковка товару повинна забезпечувати повне його збереження від всякого роду пошкоджень при транспортуванні. Транспортування повинно здійснюватись з дотриманням температурного режиму.
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі
№ |
Найменування |
Одиниці виміру |
Кількість (кг) |
Вид |
Умови поставки |
1
|
Філе куряче охолоджене, ДСТУ 3143
|
кг
|
35 |
Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена. Повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. В пакетах з термічної полімерної плівки, з маркуванням |
Спеціалізованим транспортом постачальника |
2 |
Стегно куряче охолоджене, ДСТУ 3143
|
кг |
15 |
Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена, без залишків пуху та пір’я. Повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. В пакетах з термічної полімерної плівки, з маркуванням |
3. Вимоги щодо якості предмет закупівлі:
- доставка замовленої продукції проводиться в Чорноголівський ліцей Дубриницької сільської ради, що знаходиться за адресою село Чорноголова, буд.324, зазначені в Тендерній документації у кількості та асортименті згідно із заявками уповноважених осіб Замовника дрібними партіям один раз на тиждень з 9.00 по 17.00 год;
- розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі;
- разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно- гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару;
- на весь товар при поставці надаються сертифікати якості та/або посвідчення виробника про санітарно-екологічні аналізи, тощо;
- усі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР(зі змінами), встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації ДСТУ, ГОСТ тощо та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання;
- товар має постачатися з терміном придатності не менше 90% загального терміну зберігання.
- маркування товарів повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»
- товар повинен бути спакований Постачальником в упаковці, яка відповідає характеру Товару такого виду. Упаковка повинна бути придатною для транспортування Товару і такою, що відповідає встановленим в Україні стандартам та/або технічним умовам і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, збереження від пошкоджень або знищення Товару під час транспортування, розвантаження та зберігання, зберігати смакові та якісні характеристики Товару. Постачальник несе всі ризики щодо втрати чи пошкодження Товару до дати прийняття Товару Замовником
2.1. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник зобов’язаний замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни.
2.2. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
2.3. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи: копія сертифікатів відповідності на товар або посвідчення про якість або висновку санітарно – епідеміологічної експертизи або ветеринарної довідки або іншого документу, що підтверджує якість товару (достатньо надати копії одного з вище вказаних документів).