ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/ або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2024-10-23-014139-a
Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі послуги «Послуги з організації гарячого харчування учнів 5-11 класів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
в кількості : 1 послуга
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ'Ї, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДУБРИНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44069873.
Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-10-23-014139-a
Предмет закупівлі: «Послуги з організації гарячого харчування учнів 5-11 класів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
Очікувана вартість предмета закупівлі: 149 240,00 грн. (сто сорок дев’ять тисяч двісті сорок гривень 00 копійок) з ПДВ. (відповідно до рішення Дубриницької сільської ради від 21.12.2023 року № 1529 «Про бюджет Дубриницько-Малоберезнянської сільської ТГ на 2024 рік», на підставі розрахунку вартості товару з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі
ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ
Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби — планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість надання послуг відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.
Технічні специфікації не повинні містити посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва. У разі, якщо таке посилання є необхідним, воно повинно бути обґрунтованим та містити вираз «або еквівалент».
«У місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз «або еквівалент».
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики.
У разі, якщо вичерпний опис характеристик скласти неможливо, технічні специфікації можуть містити посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами. До кожного посилання повинен додаватися вираз «або еквівалент».
Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду послуг— замовник здійснює закупівлю даного виду послуг, оскільки вони за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають потребам та вимогам замовника.
- Детальний опис предмета закупівлі:
Назва предмета закупівлі |
«Послуги з організації гарячого харчування учнів 5-11 класів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл) |
Код ДК 021:2015 |
55520000-1 - Кейтерингові послуги |
Назва послуги номенклатурної позиції предмета закупівлі та код послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі |
55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл |
Обсяг надання послуг |
|
Місце надання послуг
|
Лот №1
Лот №2
Лот №3
|
Строк надання послуг
|
до 27.12.2024 року включно |
2.Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:
Найменування послуги |
Кількість днів |
Кількість учнів |
Кількість, дітодні
|
«Послуги з організації гарячого харчування учнів 5-11 класів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
|
41 |
Лот№1 – 41
Лот№2 – 5
Лот№3 – 6
|
1681
205
246
|
Орієнтовна кількість дітоднів *Визначається множенням середнього показника днів перебування однієї дитини протягом 2024 року у навчальному закладі на середньорічну кількість дітей навчального закладу за цей період. Учасник враховує, що кількість учнів протягом доби змінюється відповідно до реальної потреби Замовника.
3. Вимоги щодо якості предмет закупівлі:
Чотиритижневе меню:
Перший тиждень Другий тиждень
День |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Понеділок |
Салат з моркви сиру та сметани Курка по-італійськи Рис з кмином Чай масала Хліб житній з вершковим маслом Яблука свіжі |
100
85 150 200 50/3,5
100 |
Салат з червоної капусти з соусом «вінігрет» Котлета по-міланськи з сиром Кускус (розсипчастий) Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) Груші або сливи свіжі |
50
125 150 150
100 |
Вівторок |
Салат з капусти, соркви та зеленого горошку Фрітата Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Сік Хліб цільнозерновий Банани свіжі |
100
50 150
200 50 100 |
Салат зі свіжого буряка та сметаною Плов з курячим м'ясом Чай масала Хліб житній Яблука свіжі |
100
180/70 200 50 100 |
Середа |
Асорті овочеве Куряче стегно в гірчичному соусі Картопляне пюре з орегано Йогурт Хліб житній Апельсини свіжі |
100 85
150 125 50 100 |
Салат з капусти, моркви з соусом сметанногірчичним Курячі нагетси Відварена картопля з вершковим маслом Чай з мелісою Яблука свіжі або апельсини свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
125 150
150 100
50/3,5 |
Четвер |
Овочеве рагу Запіканка сирна з бананом та ягідним кюлі Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) Яблука або апельсини свіжі |
150 200/25
150
700 |
Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику Скрамбл Макарони «Мак енд чіз» Сік Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
100
50 150 170 100 50 |
П’ятниця |
Салат з моркви та яблук з соусом вінігрет Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Рибні нагетси Соус "Кетчуп" Чай масала Хліб житній Фрукти |
75
150
105 25 200 50 100 |
Салат зі свіжого буряка та сметаною Риба тушкована з овочами та томатним соусом Рис з орегано Какао з молоком Хліб житній Банани свіжі |
100
90
150 180 50 100 |
Третій тиждень Четвертий тиждень
День |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Понеділок |
Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику Скрамбл Макарони «Мак енд чіз» Сік Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
100
50 150 170 100 50 |
Салат з моркви, сиру та сметаною Печеня по домашньому з куркою Сік Хліб житній Апельсини свіжі |
75
250
200 50 100 |
Вівторок |
Салат з моркви, яблук з соусом "Вінегрет" Курячі нагетси Відварена картопля з вершковим маслом Чай з мелісою Яблука свіжі або апельсини свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
75
125 150
150 100
50/3,5
|
Сир твердий Салат зі свіжих томатів з солодким перцем Плов з курячим м'ясом Узвар Яблука свіжі Хліб житній |
15 100
180/70 200 50 100 |
Середа |
Салат з запеченої капусти з родзинками Рибні нагетси Картопляне пюре з орегано Чай з липою Фрукти Хліб житній з вершковим маслом |
75
105 150 200 75 50/3,5 |
Салат з капусти, яблуком та селерою Курячий шніцель Соус "Кетчуп" Гречана каша з чебрецем Йогурт Банани свіжі
|
100
100 25 150 125 100 |
Четвер |
Курячий шніцель Овочеве рагу з зеленим горошком Узвар Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
100 200
200 100 50
|
Асорті овочеве Риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель" Рис розсипчастий з орегано Какао з молоком Яблука свіжі або груші свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100 90
150 150 75 50/3,5 |
П’ятниця |
Салат з квашених огірків, свіжої капусти, моркви з горіхами Курка по-італійськи Рис з кмином Чай масала Яблука свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
85 150 200 100 50/3,5
|
Овочеве соте "Осіннє" Запіканка сирна з яблуком та морквою і сметаною Кускус (розсипчастий) Сік Фрукти
|
100 120/15
150 170 100 |
Учасник визначає ціни на послуги, які він пропонує надати з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.
В ціні пропозиції, за яким учасник бажає взяти участь, визначається вартість усіх запропонованих до надання послуг.
Не врахована учасником вартість окремих послуг (робіт) не сплачується замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.
Ми, (назва Учасника), уважно вивчили документацію та провели, згідно зазначених обсягів розрахунок ціни з урахуванням усіх:
- податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.
- витрат на матеріали та інших витрат.
Вартість нашої пропозиції та всі інші ціни чітко визначені.
Якщо під час надання послуг/виконання робіт виникне необхідність одержання дозволів, ліцензій, сертифікатів, висновків або інших документів, то ми самостійно будемо нести всі витрати на їх отримання.
Послуги, які становлять предмет закупівлі, будуть надані якісно та відповідати встановленим чинним законодавством України нормам, характеристикам, правилам тощо.
Посада, прізвище та власноручний підпис уповноваженої особи
М.П. (за наявності)