ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/ або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2024-10-22-015475-a
Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі послуги «Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
в кількості : 1 послуга
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ'Ї, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДУБРИНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44069873.
Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-10-22-015475-a
Предмет закупівлі: «Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
Очікувана вартість предмета закупівлі: 533 820,00 грн. (п’ятсот тридцять три тисячі вісімсот двадцять гривень 00 копійок) з ПДВ. (відповідно до Постанови КМУ від 04.10.2024 р. №1145 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти у 2024 році, рішення Дубриницької сільської ради від 21.12.2023 року № 1529 «Про бюджет Дубриницько-Малоберезнянської сільської ТГ на 2024 рік», на підставі розрахунку вартості товару з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі
ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ
Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби — планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість надання послуг відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.
Технічні специфікації не повинні містити посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва. У разі, якщо таке посилання є необхідним, воно повинно бути обґрунтованим та містити вираз «або еквівалент».
«У місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз «або еквівалент».
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики.
У разі, якщо вичерпний опис характеристик скласти неможливо, технічні специфікації можуть містити посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами. До кожного посилання повинен додаватися вираз «або еквівалент».
Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду послуг— замовник здійснює закупівлю даного виду послуг, оскільки вони за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають потребам та вимогам замовника.
- Детальний опис предмета закупівлі:
Назва предмета закупівлі |
«Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
|
Код ДК 021:2015 |
55520000-1 - Кейтерингові послуги |
Назва послуги номенклатурної позиції предмета закупівлі та код послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі |
55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл |
Обсяг надання послуг |
|
Місце надання послуг
|
Лот №1
Лот №2
Лот №3
Лот №4
|
Строк надання послуг
|
до 27.12.2024 року включно |
2.Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:
Найменування послуги |
Кількість днів |
Кількість учнів |
Кількість, дітодні
|
«Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
|
41 |
Лот№1 – 159
Лот№2 – 10
Лот№3 – 12
Лот№4 – 5
|
6519
410
492
205 |
Орієнтовна кількість дітоднів *Визначається множенням середнього показника днів перебування однієї дитини протягом 2024 року у навчальному закладі на середньорічну кількість дітей навчального закладу за цей період. Учасник враховує, що кількість учнів протягом доби змінюється відповідно до реальної потреби Замовника.
3. Вимоги щодо якості предмет закупівлі:
Чотиритижневе меню:
Перший тиждень Другий тиждень
День |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Понеділок |
Салат з моркви сиру та сметани Курка по-італійськи Рис з кмином Чай масала Хліб житній з вершковим маслом Яблука свіжі |
100
60 120 200 30/1
100 |
Салат з червоної капусти з соусом «вінігрет» Котлета по-міланськи з сиром Кускус (розсипчастий) Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) Груші або сливи свіжі |
100
90 120 150
100 |
Вівторок |
Салат з капусти, соркви та зеленого горошку Фрітата Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Сік Хліб цільнозерновий Банани свіжі |
100
50 120
200 30 100 |
Салат зі свіжого буряка та сметаною Плов з курячим м'ясом Чай масала Хліб житній Яблука свіжі |
100
180 200 30 100 |
Середа |
Асорті овочеве Куряче стегно в гірчичному соусі Картопляне пюре з орегано Йогурт Хліб житній Апельсини свіжі |
100 50
120 125 30 100 |
Салат з капусти, моркви з соусом сметанногірчичним Курячі нагетси Відварена картопля з вершковим маслом Чай з мелісою Яблука свіжі або апельсини свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
85 120
150 100
30/3 |
Четвер |
Овочеве рагу Запіканка сирна з бананом та ягідним кюлі Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) Яблука або апельсини свіжі |
120 200/25
150
75 |
Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику Скрамбл Макарони «Мак енд чіз» Сік Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
100
50 120 170 100 30 |
П’ятниця |
Салат з моркви та яблук з соусом вінігрет Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Рибні нагетси Соус "Кетчуп" Чай масала Хліб житній Фрукти |
100
120
70 25 200 30 100 |
Салат зі свіжого буряка та сметаною Риба тушкована з овочами та томатним соусом Рис з орегано Какао з молоком Хліб житній Банани свіжі |
100 48/12
120 180 30 100 |
Третій тиждень Четвертий тиждень
День |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Понеділок |
Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику Скрамбл Макарони «Мак енд чіз» Сік Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
100
50 120 170 100 30 |
Салат з моркви, сиру та сметаною Печеня по домашньому з куркою Сік Хліб житній Апельсини свіжі |
75
180
200 30 100 |
Вівторок |
Салат з моркви, яблук з соусом "Вінегрет" Курячі нагетси Відварена картопля з вершковим маслом Чай з мелісою Яблука свіжі або апельсини свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
85 120
150 100
30/3
|
Сир твердий Салат зі свіжих томатів з солодким перцем Плов з курячим м'ясом Узвар Яблука свіжі Хліб житній |
15 75
130/50 200 75 30
|
Середа |
Салат з запеченої капусти з родзинками Рибні нагетси Картопляне пюре з орегано Чай з липою Фрукти Хліб житній з вершковим маслом |
75
70 120 150 100 30/3 |
Салат з капусти, яблуком та селерою Курячий шніцель Соус "Кетчуп" Гречана каша з чебрецем Йогурт Банани свіжі
|
100
70 25 120 125 100 |
Четвер |
Курячий шніцель Овочеве рагу з зеленим горошком Узвар Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
70 150
200 100 30
|
Асорті овочеве Риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель" Рис розсипчастий з орегано Какао з молоком Яблука свіжі або груші свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100 60
120 150 75 30/3 |
П’ятниця |
Салат з квашених огірків, свіжої капусти, моркви з горіхами Курка по-італійськи Рис з кмином Чай масала Яблука свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
60 120 200 100 30/3 |
Овочеве соте "Осіннє" Запіканка сирна з яблуком та морквою і сметаною Кускус (розсипчастий) Сік Фрукти
|
100 100/15
120 170 75 |
Учасник визначає ціни на послуги, які він пропонує надати з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.
В ціні пропозиції, за яким учасник бажає взяти участь, визначається вартість усіх запропонованих до надання послуг.
Не врахована учасником вартість окремих послуг (робіт) не сплачується замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.
Ми, (назва Учасника), уважно вивчили документацію та провели, згідно зазначених обсягів розрахунок ціни з урахуванням усіх:
- податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.
- витрат на матеріали та інших витрат.
Вартість нашої пропозиції та всі інші ціни чітко визначені.
Якщо під час надання послуг/виконання робіт виникне необхідність одержання дозволів, ліцензій, сертифікатів, висновків або інших документів, то ми самостійно будемо нести всі витрати на їх отримання.
Послуги, які становлять предмет закупівлі, будуть надані якісно та відповідати встановленим чинним законодавством України нормам, характеристикам, правилам тощо.
Посада, прізвище та власноручний підпис уповноваженої особи
М.П. (за наявності)
Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі послуги «Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
в кількості : 1 послуга
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ'Ї, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДУБРИНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44069873.
Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-10-22-015475-a
Предмет закупівлі: «Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
Очікувана вартість предмета закупівлі: 533 820,00 грн. (п’ятсот тридцять три тисячі вісімсот двадцять гривень 00 копійок) з ПДВ. (відповідно до Постанови КМУ від 04.10.2024 р. №1145 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти у 2024 році, рішення Дубриницької сільської ради від 21.12.2023 року № 1529 «Про бюджет Дубриницько-Малоберезнянської сільської ТГ на 2024 рік», на підставі розрахунку вартості товару з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі
ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ
Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби — планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість надання послуг відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.
Технічні специфікації не повинні містити посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва. У разі, якщо таке посилання є необхідним, воно повинно бути обґрунтованим та містити вираз «або еквівалент».
«У місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз «або еквівалент».
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики.
У разі, якщо вичерпний опис характеристик скласти неможливо, технічні специфікації можуть містити посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами. До кожного посилання повинен додаватися вираз «або еквівалент».
Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду послуг— замовник здійснює закупівлю даного виду послуг, оскільки вони за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають потребам та вимогам замовника.
- Детальний опис предмета закупівлі:
Назва предмета закупівлі |
«Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
|
Код ДК 021:2015 |
55520000-1 - Кейтерингові послуги |
Назва послуги номенклатурної позиції предмета закупівлі та код послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі |
55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл |
Обсяг надання послуг |
|
Місце надання послуг
|
Лот №1
Лот №2
Лот №3
Лот №4
|
Строк надання послуг
|
до 27.12.2024 року включно |
2.Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:
Найменування послуги |
Кількість днів |
Кількість учнів |
Кількість, дітодні
|
«Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
|
41 |
Лот№1 – 159
Лот№2 – 10
Лот№3 – 12
Лот№4 – 5
|
6519
410
492
205 |
Орієнтовна кількість дітоднів *Визначається множенням середнього показника днів перебування однієї дитини протягом 2024 року у навчальному закладі на середньорічну кількість дітей навчального закладу за цей період. Учасник враховує, що кількість учнів протягом доби змінюється відповідно до реальної потреби Замовника.
3. Вимоги щодо якості предмет закупівлі:
Чотиритижневе меню:
Перший тиждень Другий тиждень
День |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Понеділок |
Салат з моркви сиру та сметани Курка по-італійськи Рис з кмином Чай масала Хліб житній з вершковим маслом Яблука свіжі |
100
60 120 200 30/1
100 |
Салат з червоної капусти з соусом «вінігрет» Котлета по-міланськи з сиром Кускус (розсипчастий) Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) Груші або сливи свіжі |
100
90 120 150
100 |
Вівторок |
Салат з капусти, соркви та зеленого горошку Фрітата Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Сік Хліб цільнозерновий Банани свіжі |
100
50 120
200 30 100 |
Салат зі свіжого буряка та сметаною Плов з курячим м'ясом Чай масала Хліб житній Яблука свіжі |
100
180 200 30 100 |
Середа |
Асорті овочеве Куряче стегно в гірчичному соусі Картопляне пюре з орегано Йогурт Хліб житній Апельсини свіжі |
100 50
120 125 30 100 |
Салат з капусти, моркви з соусом сметанногірчичним Курячі нагетси Відварена картопля з вершковим маслом Чай з мелісою Яблука свіжі або апельсини свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
85 120
150 100
30/3 |
Четвер |
Овочеве рагу Запіканка сирна з бананом та ягідним кюлі Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) Яблука або апельсини свіжі |
120 200/25
150
75 |
Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику Скрамбл Макарони «Мак енд чіз» Сік Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
100
50 120 170 100 30 |
П’ятниця |
Салат з моркви та яблук з соусом вінігрет Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Рибні нагетси Соус "Кетчуп" Чай масала Хліб житній Фрукти |
100
120
70 25 200 30 100 |
Салат зі свіжого буряка та сметаною Риба тушкована з овочами та томатним соусом Рис з орегано Какао з молоком Хліб житній Банани свіжі |
100 48/12
120 180 30 100 |
Третій тиждень Четвертий тиждень
День |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Понеділок |
Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику Скрамбл Макарони «Мак енд чіз» Сік Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
100
50 120 170 100 30 |
Салат з моркви, сиру та сметаною Печеня по домашньому з куркою Сік Хліб житній Апельсини свіжі |
75
180
200 30 100 |
Вівторок |
Салат з моркви, яблук з соусом "Вінегрет" Курячі нагетси Відварена картопля з вершковим маслом Чай з мелісою Яблука свіжі або апельсини свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
85 120
150 100
30/3
|
Сир твердий Салат зі свіжих томатів з солодким перцем Плов з курячим м'ясом Узвар Яблука свіжі Хліб житній |
15 75
130/50 200 75 30
|
Середа |
Салат з запеченої капусти з родзинками Рибні нагетси Картопляне пюре з орегано Чай з липою Фрукти Хліб житній з вершковим маслом |
75
70 120 150 100 30/3 |
Салат з капусти, яблуком та селерою Курячий шніцель Соус "Кетчуп" Гречана каша з чебрецем Йогурт Банани свіжі
|
100
70 25 120 125 100 |
Четвер |
Курячий шніцель Овочеве рагу з зеленим горошком Узвар Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
70 150
200 100 30
|
Асорті овочеве Риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель" Рис розсипчастий з орегано Какао з молоком Яблука свіжі або груші свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100 60
120 150 75 30/3 |
П’ятниця |
Салат з квашених огірків, свіжої капусти, моркви з горіхами Курка по-італійськи Рис з кмином Чай масала Яблука свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
60 120 200 100 30/3 |
Овочеве соте "Осіннє" Запіканка сирна з яблуком та морквою і сметаною Кускус (розсипчастий) Сік Фрукти
|
100 100/15
120 170 75 |
Учасник визначає ціни на послуги, які він пропонує надати з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.
В ціні пропозиції, за яким учасник бажає взяти участь, визначається вартість усіх запропонованих до надання послуг.
Не врахована учасником вартість окремих послуг (робіт) не сплачується замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.
Ми, (назва Учасника), уважно вивчили документацію та провели, згідно зазначених обсягів розрахунок ціни з урахуванням усіх:
- податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.
- витрат на матеріали та інших витрат.
Вартість нашої пропозиції та всі інші ціни чітко визначені.
Як
Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі послуги «Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
в кількості : 1 послуга
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ'Ї, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДУБРИНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44069873.
Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-10-22-015475-a
Предмет закупівлі: «Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
Очікувана вартість предмета закупівлі: 533 820,00 грн. (п’ятсот тридцять три тисячі вісімсот двадцять гривень 00 копійок) з ПДВ. (відповідно до Постанови КМУ від 04.10.2024 р. №1145 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти у 2024 році, рішення Дубриницької сільської ради від 21.12.2023 року № 1529 «Про бюджет Дубриницько-Малоберезнянської сільської ТГ на 2024 рік», на підставі розрахунку вартості товару з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі
ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ
Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби — планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість надання послуг відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.
Технічні специфікації не повинні містити посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва. У разі, якщо таке посилання є необхідним, воно повинно бути обґрунтованим та містити вираз «або еквівалент».
«У місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз «або еквівалент».
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики.
У разі, якщо вичерпний опис характеристик скласти неможливо, технічні специфікації можуть містити посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами. До кожного посилання повинен додаватися вираз «або еквівалент».
Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду послуг— замовник здійснює закупівлю даного виду послуг, оскільки вони за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають потребам та вимогам замовника.
- Детальний опис предмета закупівлі:
Назва предмета закупівлі |
«Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
|
Код ДК 021:2015 |
55520000-1 - Кейтерингові послуги |
Назва послуги номенклатурної позиції предмета закупівлі та код послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі |
55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл |
Обсяг надання послуг |
|
Місце надання послуг
|
Лот №1
Лот №2
Лот №3
Лот №4
|
Строк надання послуг
|
до 27.12.2024 року включно |
2.Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:
Найменування послуги |
Кількість днів |
Кількість учнів |
Кількість, дітодні
|
«Послуги з організації гарячого харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти способом кейтерингу» згідно коду ДК 021:2015 - 55520000-1 - Кейтерингові послуги (ДК 021:2015: 55524000-9 — Кейтерингові послуги для шкіл)
|
41 |
Лот№1 – 159
Лот№2 – 10
Лот№3 – 12
Лот№4 – 5
|
6519
410
492
205 |
Орієнтовна кількість дітоднів *Визначається множенням середнього показника днів перебування однієї дитини протягом 2024 року у навчальному закладі на середньорічну кількість дітей навчального закладу за цей період. Учасник враховує, що кількість учнів протягом доби змінюється відповідно до реальної потреби Замовника.
3. Вимоги щодо якості предмет закупівлі:
Чотиритижневе меню:
Перший тиждень Другий тиждень
День |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Понеділок |
Салат з моркви сиру та сметани Курка по-італійськи Рис з кмином Чай масала Хліб житній з вершковим маслом Яблука свіжі |
100
60 120 200 30/1
100 |
Салат з червоної капусти з соусом «вінігрет» Котлета по-міланськи з сиром Кускус (розсипчастий) Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) Груші або сливи свіжі |
100
90 120 150
100 |
Вівторок |
Салат з капусти, соркви та зеленого горошку Фрітата Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Сік Хліб цільнозерновий Банани свіжі |
100
50 120
200 30 100 |
Салат зі свіжого буряка та сметаною Плов з курячим м'ясом Чай масала Хліб житній Яблука свіжі |
100
180 200 30 100 |
Середа |
Асорті овочеве Куряче стегно в гірчичному соусі Картопляне пюре з орегано Йогурт Хліб житній Апельсини свіжі |
100 50
120 125 30 100 |
Салат з капусти, моркви з соусом сметанногірчичним Курячі нагетси Відварена картопля з вершковим маслом Чай з мелісою Яблука свіжі або апельсини свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
85 120
150 100
30/3 |
Четвер |
Овочеве рагу Запіканка сирна з бананом та ягідним кюлі Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) Яблука або апельсини свіжі |
120 200/25
150
75 |
Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику Скрамбл Макарони «Мак енд чіз» Сік Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
100
50 120 170 100 30 |
П’ятниця |
Салат з моркви та яблук з соусом вінігрет Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем Рибні нагетси Соус "Кетчуп" Чай масала Хліб житній Фрукти |
100
120
70 25 200 30 100 |
Салат зі свіжого буряка та сметаною Риба тушкована з овочами та томатним соусом Рис з орегано Какао з молоком Хліб житній Банани свіжі |
100 48/12
120 180 30 100 |
Третій тиждень Четвертий тиждень
День |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Найменування страви |
Вихід, грам |
Понеділок |
Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику Скрамбл Макарони «Мак енд чіз» Сік Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
100
50 120 170 100 30 |
Салат з моркви, сиру та сметаною Печеня по домашньому з куркою Сік Хліб житній Апельсини свіжі |
75
180
200 30 100 |
Вівторок |
Салат з моркви, яблук з соусом "Вінегрет" Курячі нагетси Відварена картопля з вершковим маслом Чай з мелісою Яблука свіжі або апельсини свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
85 120
150 100
30/3
|
Сир твердий Салат зі свіжих томатів з солодким перцем Плов з курячим м'ясом Узвар Яблука свіжі Хліб житній |
15 75
130/50 200 75 30
|
Середа |
Салат з запеченої капусти з родзинками Рибні нагетси Картопляне пюре з орегано Чай з липою Фрукти Хліб житній з вершковим маслом |
75
70 120 150 100 30/3 |
Салат з капусти, яблуком та селерою Курячий шніцель Соус "Кетчуп" Гречана каша з чебрецем Йогурт Банани свіжі
|
100
70 25 120 125 100 |
Четвер |
Курячий шніцель Овочеве рагу з зеленим горошком Узвар Банани свіжі Хліб цільнозерновий |
70 150
200 100 30
|
Асорті овочеве Риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель" Рис розсипчастий з орегано Какао з молоком Яблука свіжі або груші свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100 60
120 150 75 30/3 |
П’ятниця |
Салат з квашених огірків, свіжої капусти, моркви з горіхами Курка по-італійськи Рис з кмином Чай масала Яблука свіжі Хліб житній з вершковим маслом |
100
60 120 200 100 30/3 |
Овочеве соте "Осіннє" Запіканка сирна з яблуком та морквою і сметаною Кускус (розсипчастий) Сік Фрукти
|
100 100/15
120 170 75 |
Учасник визначає ціни на послуги, які він пропонує надати з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.
В ціні пропозиції, за яким учасник бажає взяти участь, визначається вартість усіх запропонованих до надання послуг.
Не врахована учасником вартість окремих послуг (робіт) не сплачується замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.
Ми, (назва Учасника), уважно вивчили документацію та провели, згідно зазначених обсягів розрахунок ціни з урахуванням усіх:
- податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.
- витрат на матеріали та інших витрат.
Вартість нашої пропозиції та всі інші ціни чітко визначені.
Якщо під час надання послуг/виконання робіт виникне необхідність одержання дозволів, ліцензій, сертифікатів, висновків або інших документів, то ми самостійно будемо нести всі витрати на їх отримання.
Послуги, які становлять предмет закупівлі, будуть надані якісно та відповідати встановленим чинним законодавством України нормам, характеристикам, правилам тощо.
Посада, прізвище та власноручний підпис уповноваженої особи
М.П. (за наявності)
що під час надання послуг/виконання робіт виникне необхідність одержання дозволів, ліцензій, сертифікатів, висновків або інших документів, то ми самостійно будемо нести всі витрати на їх отримання.
Послуги, які становлять предмет закупівлі, будуть надані якісно та відповідати встановленим чинним законодавством України нормам, характеристикам, правилам тощо.
Посада, прізвище та власноручний підпис уповноваженої особи
М.П. (за наявності)