ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/ або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2024-01-24-016325-a
Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі товарів ДК021:2015: 15110000-2 М’ясо (Стегно куряче)
в кількості : 1150 кілограм
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ'Ї, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДУБРИНИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44069873.
Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-24-016325-a
Предмет закупівлі: ДК021:2015: 15110000-2 М’ясо (Стегно куряче)
Очікувана вартість предмета закупівлі: 138 000,00 грн. (сто тридцять вісім тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ. (відповідно до рішення Дубриницької сільської ради від 21.12.2023 року № 1529 «Про бюджет Дубриницько-Малоберезнянської сільської ТГ на 2024 рік», на підставі розрахунку вартості товару з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі
Ми, (назва Учасника), надаємо інформацію про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - технічні вимоги до предмета закупівлі характеристики
Технічні характеристики предмету закупівлі ДК021:2015: 15110000-2 М’ясо (Стегно куряче)
ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ
«Код ДК 021-2015: 15110000-2 М'ясо» (Стегно куряче)
Загальні вимоги:
1. Строки постачання: до 31.12.2024 року.
2. Технічні вимоги:
- доставка замовленої продукції проводиться в заклади Відділу освіти, культури, сім’ї, туризму, молоді та спорту Дубриницької сільської ради, що зазначені в Тендерній документації у кількості та асортименті згідно із заявками уповноважених осіб Замовника дрібними партіям не рідше два рази на місяць з 9.00 по 17.00 год;
- розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі;
- разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно- гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару;
- на весь товар при поставці надаються сертифікати якості та/або посвідчення виробника про санітарно-екологічні аналізи, тощо;
- усі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР(зі змінами), встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації ДСТУ, ГОСТ тощо та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання;
- товар має постачатися з терміном придатності не менше 90% загального терміну зберігання.
- маркування товарів повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»
- товар повинен бути переданий у тарі та (або) упакований звичайним для нього способом в упаковку, що забезпечує збереження товару цього роду за звичайних умов зберігання і транспортування.
2.1. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник зобов’язаний замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни.
2.2. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
2.3. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи: копія сертифікатів відповідності на товар або посвідчення про якість або висновку санітарно – епідеміологічної експертизи або ветеринарної довідки або іншого документу, що підтверджує якість товару (достатньо надати копії одного з вище вказаних документів).
2.4. З метою забезпечення ефективного та раціонального використання коштів місцевого бюджету ціни за одиницю товару, який є предметом закупівлі, не повинні перевищувати середньостатистичні ціни по Закарпатській області.
2.5. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення середньообласних цін.
3. Якісні та кількісні вимоги:
№ |
Найменування |
Одиниці виміру |
Кількість (кг) |
Вид |
Умови поставки |
1 |
Стегно куряче |
кг |
ЛОТ №1 -1030 ЛОТ №2 - 120 |
Стегно куряче охолоджене. Зовнішній вигляд: без згустків крові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена, без залишків пуху та пір’я. Повинно мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. В пакетах з термічної полімерної плівки, з маркуванням |
Спеціалізованим транспортом постачальника |